Tuin inspiratie

Traditionele stadstuin

De bewoners van dit vrijstaande huis in Almelo waren toe aan een nieuwe tuin. De tuin was op ‘leeftijd’ en mocht wel een keer flink onder handen worden genomen. De huidige terrassen zijn aan de kleine kant, met grotere gezelschappen in de tuin zitten werd een beetje krapjes allemaal.

Deze tuin is aangelegd door Eshuis Hoveniers.

De beplanting is ook niet meer naar wens. De bestaande beplanting die beschutting geeft willen de bewoners graag behouden, de rest mag vervangen worden. De bewoners willen het jaar rond van de tuin kunnen genieten en dus is de wens dat de nieuwe beplanting meer kleur met zich meebrengt en verschillende bloeitijden heeft.

In het ontwerp zijn alle wensen van onze klant verwerkt. De tuin is ruim opgezet, er is aandacht geschonken aan een goede verhouding tussen beplanting, terras en gras. Het terras is fors groter geworden. Door het gebruik van 50 x 50 antraciet tegels krijgt het terras een mooie, riante uitstraling. Een aantal bestaande bomen en struiken die voor beschutting zorgen zijn gehandhaafd in het nieuwe ontwerp.

Enthousiast?

Enthousiast over deze tuin? Laat je verbazen door de creativiteit van onze hoveniers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen?