Dutch Quality Gardens

Voor het optimale tuingevoel

Een mooie tuin is meer dan een verzameling planten en materialen. Het optimale tuingevoel doet iets met mensen. Hoe klein of groot de tuin ook is, elke Dutch Quality Gardens hovenier zal er een waar kunstwerk van maken.

Vanuit gezamenlijke kennis, liefde en passie voor groen leggen de leden van Dutch Quality Gardens de lat steeds hoger.

Dutch Quality Gardens

Voor het optimale tuingevoel

Een beplantingsplan maken vormt een belangrijke handeling richting het creëren van een unieke tuin met een geheel eigen karakter. Het is een onmisbare stap voor iedereen die zijn of haar tuin graag van extra kleur voorziet en de totale sfeer graag naar een hoger niveau tilt. Waar plaats je in jouw tuin een border vol planten of bloemen en welke kleuren, vormen en grondsoorten worden hiervoor gebruikt?

Stuk voor stuk vragen die van een antwoord worden voorzien in een persoonlijk beplantingsplan.

Onze denk- en werkwijze

Wil je een tuin aanleggen als een verlengde van jouw woning of een bedrijfstuin die de juiste uitstraling biedt voor je bedrijf?

Welke wensen je ook hebt, een nieuwe tuin begint met een gedegen plan. Een sprekend tuinontwerp en een duidelijk plan van aanpak.

Kies je voor Dutch Quality Gardens dan kies je voor duidelijkheid. Duidelijkheid in de verwachte aanpak, de duur en de kosten. Zo voorkom je onnodige kostenposten en vervelende verrassingen achteraf.

Met onze garanties en het onderhoudsadvies blijf je profiteren van onze expertise, ook nadat de tuin is aangelegd.

Zo zorgen we samen voor het ultieme tuingevoel.

Waarom kiezen voor Dutch Quality Gardens?

Hoe groot een hoveniersbedrijf ook is en hoe lang het ook bestaat, het is onmogelijk om altijd op de hoogte zijn van alle nieuwe technieken, materialen en innovaties.

Dutch Quality Gardens is de enige speler in Nederland die zoveel hoveniers bij elkaar heeft gebracht en alle kennis en expertise heeft gebundeld.

Elke hovenier deelt haar kennis onder de leden, staat open voor extra scholing en wordt niet alleen door ons streng getoetst, maar vooral door alle opdrachtgevers.

Het resultaat?

Elke hovenier dient haar beloofde kwaliteit waar te maken en dat resultaat zien we terug in de evaluaties.

Met al ruim 750 evaluaties scoren de hoveniers gemiddeld een 8,7 op klanttevredenheid.

Zo is er altijd een hovenier bij jou in de buurt die je verder helpt en weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit.