Samenwerking levert nieuw personeel en nieuwe concepten op

Teun Spies van De Lingebrug Hoveniers heeft veel kennis en ervaring met de aanleg van zwemvijvers. Hoveniers die lid zijn van de Dutch Quality Gardens kunnen bij hem terecht.

Leden van de coöperatie Dutch Quality Gardens delen elkaars kennis over nieuwe concepten, zoals zwemvijvers. Zo kunnen ze beoordelen of zo’n concept ook voor hen kansen biedt. Een ander voordeel van de coöperatie is de gezamenlijke marketing. Hovenier Teun Spies plukte daar de vruchten van met een krachtige marketingaanpak.

Teun Spies is eigenaar van De Linge­brug Hoveniers in Ochten. Hij is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen van particulieren en van bedrijven. Zijn personeel weet niet alleen raad met het groen, maar heeft ook veel ervaring met de harde onderdelen van een tuin, zoals bestrating, pergola’s en vijvers. Spies mikt op het hogere segment en op het middensegment.

Nieuw personeel dankzij filmpje
De Ochtense ondernemer heeft de afgelopen tijd vijf nieuwe medewerkers aangenomen. De vacatures waren ontstaan door groei van het werk en doordat enkele medewerkers voor zichzelf begonnen.

Lees het complete artikel via Tuin+Landschap

samenwerking levert nieuw personeel en nieuwe concepten op dutch quality gardens