Wat betekent Tuinplatform Appeltern?

Het platform Appeltern is inspiratie, informatie en verbinding in één. De doelstelling van ‘Appeltern’ was ooit om alle materialen en planten die op de markt zijn te laten zien in voorbeeldtuinen en daarbij te vertellen wat ze kosten en waar ze eventueel te koop zijn.

Door de samenwerking met talrijke producenten, kwekers, hoveniers en specialisten is het aanbod nu niet alleen compleet, maar kan ook elke vraag over toepassing, groeiwijze, constructie en verzorging beantwoord worden. Het tuininspiratiepark is daarbij uitgebreid met een allesomvattende informatieve website en een tuinwinkel online waar alle producten en diensten keurig gerangschikt bestel klaar staan.

Door de objectieve informering zowel in de praktijk als ook digitaal sluiten steeds meer partijen aan die net als wij niets liever willen dan dat zoveel mogelijk mensen gelukkig worden in hun tuin. Met die aansluiting ontstaan weer mooie, nieuwe initiatieven die de tuinmarkt en ieders persoonlijke tuinbeleving ten goede komen.

Wat dus ooit begon als een voorbeeltuinencomplex, is uitgegroeid tot een totaal platform voor de tuin, waarbij in elke behoefte wordt voorzien en voor ieder wat wils te beleven is.

Kijk voor meer informatie op www.appeltern.nl.