Mocking Hoveniers

Cothen

Mocking Hoveniers is in 1979 gestart door Kees Mocking. Sinds 2009 wordt het bedrijf geleid door Rob Mocking, de zoon van Kees. Door de jaren heen is veel ervaring opgedaan met het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven.

Wij willen graag dat mensen blij worden van hun eigen tuin!

Daarom houdt Mocking Hoveniers zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van creatieve tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Dit doen we met vakbekwaam personeel en verantwoorde materialen. Hiermee zorgen we voor klantgerichte oplossingen, maatwerk en unieke tuinen. Door goede kwaliteit en nazorg te leveren proberen we een prettige, langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.

Tuinontwerp

Met een creatief en professioneel ontwerp leggen we de basis voor de stijl, vorm en sfeer van jouw tuin. In een oriënterend gesprek komen jouw wensen, onze mogelijkheden, veel voorbeelden en het beschikbare budget aan de orde. Na dit eerste, vrijblijvende gesprek bieden wij je een ontwerpovereenkomst aan, waarna we kunnen beginnen met het ontwerpen van een tuin die bij jou past. Naast het bespreken van het ontwerp kunnen wij je ook meenemen naar onze leveranciers, of ideeën laten opdoen in De Tuinen van Appeltern. Wij zullen er alles aan doen om een buitenruimte te ontwerpen die je als gegoten zit en waar je jarenlang plezier aan zult beleven.

Tuinaanleg

Wanneer het ontwerp aan jouw wensen voldoet, kunnen we beginnen met de werkzaamheden in jouw tuin. Bij Mocking Hoveniers werken vaklieden die niets liever doen dan jouw tuin tot bloei laten komen. En waar dat nodig is werken we samen met specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van elektra, loodgieterswerk, metselwerk of het aanleggen van beregeningsinstallaties. Hierbij blijven wij jouw aanspreekpunt.

Wij leggen ook tuinen van externe ontwerpers aan.

Onder service verstaan wij een goede begeleiding voor, tijdens en na de aanleg van jouw tuin. Je krijgt garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, geleverde materialen en beplanting, volgens de garantievoorwaarden van de VHG. Daarnaast krijg je instructie over het onderhoud van de bij jou toegepaste beplanting.

Tuinonderhoud particulieren

Voor ieders budget

Naast een maatwerk onderhoud abonnement bieden we je ook de mogelijkheid om vooraf het budget voor jouw tuinonderhoud vast te stellen. We bepalen dan in overleg met jou wat we hiervoor kunnen bieden.

Van drie keer per jaar snoeien tot volledig ontzorgen

Wij bieden je 3 mogelijkheden, waarbij we met een Brons abonnement de grote werkzaamheden van je overnemen en voor jou enkel het tuinieren overblijft. Bij een Zilver abonnement zullen we jouw tuin onkruidvrij houden en bij Goud wordt ook het gazon in jouw tuin wekelijks gemaaid.

• Brons: 3x per jaar; snoeiwerk, bemesting, bestrating schoonmaken;
• Zilver: Maandelijks; snoeiwerk, bemesting, bestrating schoonmaken, onkruidvrij houden;
• Goud: snoeiwerk, bemesting, bestrating schoonmaken, onkruidvrij houden en wekelijks gras maaien.

In een vrijblijvende afspraak bespreken we de mogelijkheden en maken we vervolgens een onderhoudsabonnement waarin de afspraken staan omschreven. Naast vakkundig snoeien van bomen, hagen en beplanting zorgen we ook voor het onkruidvrij houden van de tuin. Met de toepassing van Ecostyle meststoffen lukt het ons om de tuin in optimale conditie te houden. Enkel het maaien van het gazon blijft voor jou over. Mocht grasmaaien toch een belasting zijn, dan beschikken wij over diverse soorten maaimachines om ook wekelijks jouw gazon te komen maaien.

Kortom: Laat jouw tuinonderhoud vastleggen in een abonnement, zodat je zeker weet dat de tuin in goede handen is.

Tuinonderhoud bedrijven

Kantoren en bedrijfsterreinen

Door 1x per maand aanwezig te zijn kunnen we jouw kantoortuin of bedrijfsterrein er het gehele jaar door verzorgd uit laten zien. Beplanting snoeien we in de juiste tijd van het jaar en hagen knippen gebeurt in de periode juni-juli. Bestrating en de parkeerplaatsen worden geborsteld en onkruidvrij gemaakt, zonder chemicaliën! Ook maken we 1x per jaar de straatkolken leeg om verstoppingen te voorkomen. In plantvakken verwijderen we het onkruid en het zwerfvuil, blad wordt opgeruimd in de herfst. Is er gras aanwezig? Dan maaien we jouw gazon wekelijks met één van onze maaimachines. Dit alles doen we met onze vakbekwame hoveniers tegen redelijke kosten in een vaste prijs per jaar.

Zo is jouw onderhoud in vertrouwde handen en heb je er geen omkijken naar…!

VVE’s en woningbouwverenigingen

Het is nog wel eens onduidelijk wie er opdraait voor het onderhouden hiervan. Wij hebben ruime ervaring met deze werkzaamheden die we uitvoeren voor Verenigingen Van Eigenaren en beheerders van gebouwen. Goed en vakkundig tuinonderhoud is namelijk geen vrijblijvende taak, maar een vak! Wanneer onze hoveniers maandelijks bij jouw object aanwezig zijn, kunnen zij met deze korte bezoeken zorgen dat de tuinwerkzaamheden op de juiste tijd en op een professionele manier worden uitgevoerd. Wij maaien ook wekelijks jouw gazon met één van onze verschillende maaimachines. Met een onderhoudscontract op maat worden jouw huurders ontzorgd en is de groenvoorziening het gehele jaar in goede handen!

Stuur een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tuinvoorbeelden van deze hovenier

Dutch Quality Gardens Mocking Hoveniers Stadstuin Foto 6 Min

Moderne stadstuin met speelruimte

Dutch Quality Gardens Mocking Hoveniers Moderne Tuin Foto 2 Min

Moderne tuin met lange vijver

Vijvertuin Dutch Quality Gardens 2

Vijvertuin

Sfeervolle Nieuwbouwtuin Dutch Quality Gardens 1

Sfeervolle nieuwbouwtuin

Minimalistische vormgeving (1)

Minimalistische vormgeving

Leeftuin Met Boomhut Dutch Quality Gardens 1

Leeftuin met boomhut

Dutch Quality Gardens Mocking Hoveniers Tuin Met Loungeterras 3

Tuin met loungeterras

Vijver Als Verbinding Dutch Quality Gardens 1

De vijver als verbinding

Uitzicht Op De Vijver Dutch Quality Gardens 1

Uitzicht op de vijver

Voortuin Anders Dan Anders Dutch Quality Gardens 1

Voortuin ‘anders dan anders’

Oprit En Voortuin Zijn Een Dutch Quality Gardens 1

Oprit en voortuin zijn één!

Luxe En Gemak Dutch Quality Gardens 4

Luxe en gemak

Leeftuin Dutch Quality Gardens 8

Leeftuin

Moderne Boerderij Tuin Dutch Quality Gardens 1

Moderne boerderij tuin

Moderne Achtertuin Met Stoere Uitstraling Dutch Quality Gardens 1

Moderne achtertuin, met een stoere uitstraling

Etage Tuin Dutch Quality Gardens 1

Etage tuin

Mocking Hoveniers

Wijkersloot 12
3945 LE, Cothen

T: 0343 573 391