Hans Linders Hovenier

Sint Joost

Uit liefde voor de groei- en bloeiwijzen van bomen en planten werd in 1996 onze onderneming opgericht. Aanvankelijk verrichtte Hans Linders kleinschalige projecten van tuinaanleg en grondbewerking, maar toen het bedrijf zich in 1998 in Sint-Joost vestigde werden de activiteiten sterk uitgebreid.

Een uitgebreid machinepark en de inzet van vakkundig personeel maakt het nu mogelijk elk project volledig zelf uit te voeren, van ontwerp tot en met realisatie en nazorg. Ons lidmaatschap van de vereniging van hoveniers en groenvoorzieners geeft u bovendien de garantie dat u samenwerkt met een betrouwbare en deskundige partner.

Steeds vaker worden in de tuin harde materialen en stenen ingezet. In de tuinen die Hans Linders aanlegt, blijven de planten, struiken en bomen bepalend voor het karakter van de tuin.
Een steen mag niet de boventoon voeren in een tuin maar moet naast verlichting vooral de gewenste sfeer en functionaliteit ondersteunen.
De juiste plantkeuze kan sterk bijdragen aan de realisatie van een onderhoudsvriendelijke tuin en bepaalt daarenboven de sfeer en klasse van een tuin.

 

Werkwijze

Als klant van Hans Linders Hovenier kunt u profiteren van een breed scala aan diensten en producten, waaronder het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Ook voor de constructie van pergola's of tuinhuisjes, verlichting en beregeningsinstallaties kunt u terecht bij Hans Linders Hovenier. Daarnaast bieden wij ook:

  • Renovatie
  • Onkruidbestrijding
  • Graafwerkzaamheden
  • Verzorging van interieurbeplanting
  • Winterdienst, sneeuwruimen en strooien van o.a. parkeerplaatsen
  • Levering en plaatsing van kant en klare groene hagen
  • Levering en plaatsing van steenkorven
  • Verticale tuinen

Bovendien geven we u graag advies over de keuze van planten en harde materialen (bestrating en verlichting), over grondgebruik, snoeiwijze en ziekten. Alle plantmaterialen worden ingekocht bij gespecialiseerde bedrijven en voor stenen en harde materialen werken we met vaste, betrouwbare leveranciers.

Stuur een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tuinvoorbeelden van deze hovenier

Dutch Quality Gardens Hans Linders Dqg Landelijk Tuin Met Moderne Kwinkslag Foto 2 Min

Landelijk tuin met moderne kwinkslag

Natuurlijke stadstuin (1)

Natuurlijke stadstuin

Daktuin voor hotel (3)

Daktuin voor hotel

Landschappelijke tuin (4)

Landschappelijke tuin

Hans Linders Hovenier

Heerdstraat 49
6112 AA, Sint Joost

T: 0475 410 256