Hans Linders Hovenier

Sint Joost

Uit liefde voor de groei- en bloeiwijzen van bomen en planten werd in 1996 onze onderneming opgericht. Aanvankelijk verrichtte Hans Linders kleinschalige projecten van tuinaanleg en grondbewerking, maar toen het bedrijf zich in 1998 in Sint-Joost vestigde werden de activiteiten sterk uitgebreid.

Hans Linders Hovenier

Sint Joost

Uit liefde voor de groei- en bloeiwijzen van bomen en planten werd in 1996 onze onderneming opgericht. Aanvankelijk verrichtte Hans Linders kleinschalige projecten van tuinaanleg en grondbewerking, maar toen het bedrijf zich in 1998 in Sint-Joost vestigde werden de activiteiten sterk uitgebreid.

De samenwerking met ons hoveniersbedrijf begint altijd met een bezoek aan uw tuin. Tijdens het eerste gesprek wordt gekeken naar uw wensen en wat mogelijk is. Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe tuin gericht is op de lange termijn en een houdbaarheid heeft van ongeveer tien jaar. Aan de hand van het gesprek maken wij een sfeerschets waarbij we rekening houden met onder andere:

  • Wat de samenstelling van uw gezin is;
  • Wat de stijl van uw woning en inrichting is;
  • Welke planten op de lange termijn in de tuin passen, zodat ze niet gaan overwoekeren;
  • Hoeveel onderhoud u aan de tuin wilt plegen. Door onze ervaring kunt u bij ons een tuin laten ontwerpen die geheel aansluit bij uw wensen.

Bij het tweede gesprek nemen we het plan door en ontvangt u tegelijkertijd een duidelijk gespecificeerde prijsopgave. Hierna kunnen we met u aan de slag om de materialen uit te zoeken. Hans Linders Hovenier beschikt over een uitgebreid netwerk met leveranciers voor de bestrating, beplanting en eventuele bouwelementen. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van diverse materialen.

Na de goedkeuring en eventuele aanpassingen, maken we een definitief tuinontwerp in 3D inclusief een beplantingsplan.

Het is mogelijk om de bestaande materialen, bestrating, bomen en/ of planten te hergebruiken in uw tuin.

Na het goedkeuren van het tuinontwerp begint Hans Linders Hoveniers met de aanleg. Lees hier meer over het aanleggen van een nieuwe tuin.

Hans Linders Hovenier kan voor u vakkundig en netjes een nieuwe tuin aanleggen, want we zijn gespecialiseerd in het inrichten van complete tuinen. De werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van de tuin (opnieuw) aan te pakken, bijvoorbeeld alleen de bestrating of de beplanting. We letten er dan op dat de nieuwe onderdelen aansluiten bij de bestaande situatie.

Mogelijkheden voor tuinaanleg

Voordat wij de tuin bij u inrichten, kunnen wij een tuinontwerp in 3D vormgeven. We stellen in ieder geval een duidelijke en gespecificeerde offerte op, zodat u weet waar u aan toe bent. Na de ondertekening kunnen we de benodigde materialen voor u bestellen. Het is ook mogelijk om de materialen zelf aan te leveren.

Wanneer de materialen binnen zijn, kunnen we de nieuwe tuin aanleggen. De inrichting wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd, omdat wij beschikken over onze eigen machines en materieel. Incidenteel zal er gebruik worden gemaakt van de vakkennis van derden. Dit gebeurt bijvoorbeeld op het moment dat u een veranda of overkapping wilt laten plaatsen. Wij zijn u graag, met betrekking tot uw tuin, zo volledig mogelijk van dienst.

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen, kunt u bij Hans Linders Hovenier terecht voor incidenteel en periodiek tuinonderhoud. Het onderhoud gaat van de verzorging van heesters en planten tot het herstel van uw bestrating of vijver.

Een grote opknapbeurt voor uw tuin?

Een eenmalige onderhoudsbeurt van uw tuin kan erg handig zijn, bijvoorbeeld wanneer u een langere periode geen tijd heeft gehad om de tuin bij te houden. Ook wanneer u verhuisd naar een huis met verwaarloosde tuin, kan grondig onderhoud gewenst zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Het is tevens mogelijk om plagen in uw tuin te bestrijden, zoals de processierups of de bladluis.

Periodiek tuinonderhoud

Ons hoveniersbedrijf uit Sint-Joost staat ook voor u klaar bij periodiek tuinonderhoud. Wij kunnen één keer per kwartaal de tuin verzorgen, maar ook eens in de twee weken of één keer per week. De uit te voeren werkzaamheden spreken we van te voren met u af. Zo kunnen we de volledige tuin verzorgen inclusief het maaien van het gras, het bijhouden van de beplanting, en het wieden van het onkruid. Natuurlijk kunt u ook alleen de zware werkzaamheden, waaronder het snoeiwerk, door ons uit laten voeren. Voor het periodiek tuinonderhoud wordt een prijs op maat gemaakt.

Hans Linders Hovenier is tevens beschikbaar om kantoor- en bedrijfstuinen te verzorgen. Wij zorgen er graag voor dat uw tuin er netjes en representatief uitziet.

Hans Linders Hovenier kies je omdat...

We vakbekwame en betrouwbare medewerkers zijn met plezier in het werk;

We ervoor zorgen dat mensen blij worden van hun eigen tuin;

We altijd op de hoogte zijn van innovaties en nieuwe ontwikkelingen op tuingebied.

Meer Tuin Inspiratie?

Wat past bij jou?

formele tuin met gevarieerde beplanting (9)

Formele tuin met gevarieerde beplanting

voortuin met rustige uitstraling (10)

Voortuin met rustige uitstraling

landelijke vrijliggende tuin (5)

Landelijke, vrijliggende tuin

natuurlijke rustige tuin (11)

Natuurlijke rustige tuin

onderhoudsvriendelijke strakke achtertuin (7)

Onderhoudsvriendelijke, strakke achtertuin

organisch vormgegeven voortuin (10)

Organisch vormgegeven voortuin

renovatie moderne strakke tuin (2)

Renovatie moderne/strakke tuin

rustige strakke kantoortuin (3)

Rustige strakke kantoortuin

tuin met hoogteverschillen (15)

Tuin met hoogteverschillen

Dutch Quality Gardens Hans Linders Dqg Landelijk Tuin Met Moderne Kwinkslag Foto 2 Min

Landelijke tuin met moderne kwinkslag

Natuurlijke stadstuin (2)

Natuurlijke stadstuin

hotel vd valk heerlen (63) !

Daktuin voor hotel

Landschappelijke tuin (4)

Landschappelijke tuin

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hans Linders Hovenier

Heerdstraat 49
6112 AA, Sint Joost

T: 0475 410 256

Deze hovenier in Sint-Joost is o.a. actief in en rondom: Echt, Maasbracht, Roermond, Sittard en Weert.