Skip to content

Tuin inspiratie

Strakke gezinstuin

Afgelopen maand is er weer een mooi nieuwbouwhuis opgeleverd in Almelo. Wij mochten een ontwerp maken voor de achtertuin en de aanleg van de tuin verzorgen. De tuin moet vooral geschikt zijn voor een jong gezin met kleine kinderen. De wens was een heerlijk groot terras om lekker te kunnen zitten. Een terras om gezellig samen koffie te drinken of met vrienden in het weekend te genieten. Wel moet er voldoende speelruimte voor de kinderen over blijven. En een stukje groen gras vindt dit gezin ook wel fijn.

Deze tuin is aangelegd door Eshuis Hoveniers.

We hebben een strakke, onderhoudsvriendelijke gezinstuin gemaakt. Het terras en looppad is aangelegd met Intense vlak Blush 60 x 60 x 4 cm en afgevoegd met Aqua+ twee componenten voegmiddel. Er is een pergola gemaakt van Douglas hout 15 x 15 cm, hieraan kan in het voorjaar een schommel worden bevestigd. Voor de kinderen zijn er extra zitelementen geplaatst met behulp van U-elementen. Hier kunnen ze heerlijk op spelen met vriendjes of vriendinnetjes.

Het gras is door ons aangelegd, de overige beplanting gaan de nieuwe bewoners van dit heerlijke nieuwbouwhuis zelf in het voorjaar verzorgen. Ook gaan ze in het voorjaar op zoek naar plantenbakken om het terras aan te kleden en op die manier wordt een fijne sfeer gecreëerd. Wat zullen ze een plezier hebben van deze mooie, strakke, onderhoudsvriendelijke tuin!

Enthousiast?

Enthousiast over deze tuin? Laat je verbazen door de creativiteit van onze hoveniers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen?