Hans van Velthoven Buro voor Tuinontwerp & Aanleg

Lombartsstraat 3
5087 KP, Diessen (Gemeente Hilvarenbeek)
Toon telefoonnummer
013-5042086
www.hansvanvelthoven.nl/

Het hoveniersbedrijf Hans van Velthoven, buro voor tuinontwerp & aanleg is opgericht in 1984 te Diessen (gemeente Hilvarenbeek in de provincie Noord-Brabant) en heeft een ruime ervaring opgebouwd.

Het maken van een tuinontwerp en beplantinsplan, van uw buitenruimte, tot de uitvoering van de tuinaanleg en het tuinonderhoud/renovatie behoren tot onze mogelijkheden. Denkend aan boomverzorging, het plaatsen van erfbeplanting, inrichten van borders, knippen van hagen, bestrating aanbrengen, beregening, vijveraanleg, metselwerkzaamheden, houtconstructies in zowel particuliere als bedrijfstuinen.

Onze werkzaamheden bestaan uit het creëren van een fijne leefomgeving, een tuin waar het goed toeven is. Uiteraard gebaseerd op úw wensen. In onze visie is de tuin een meerwaarde voor de innerlijke ziel. Het is een plek voor zon én verkoelende schaduw en een opwaardering van uw onroerend goed.

Naast het leveren van goede kwaliteit staat ook aandacht voor het milieu bij ons hoog in het vaandel; evenals betrouwbaarheid in de organisatie voor een ieder die daar in participeert.

Tuinnieuws

Stuur e-mail

Aan
Hans van Velthoven Buro voor Tuinontwerp & Aanleg
Uw naam
Uw e-mailadres *
Uw bericht

Tuinvoorbeelden

door Hans van Velthoven Buro voor Tuinontwerp & Aanleg