Hoveniersbedrijf Guy Wolfs Eijsden

Emmastraat 4
6245 HV, Eijsden
Toon telefoonnummer
043-4092161
www.guywolfs.nl

Wij zijn een bedrijf met ruim 35 jaar ervaring in het ontwerp, aanleg en onderhouden van tuinen met iets extra's.

Onze ontwerpen geven uw woning net dat beetje meer, waardoor ze zich onderscheiden van het reguliere scala. Particuliere tuinen zijn ons lust en ons leven en groen is onze passie .Ons werkgebied strekt zich derhalve uit door geheel Limburg en België, zowel vlaams als de waalse regio.

Op deze site vindt u een gulle greep uit de door ons uitgevoerde ideeën. Van moderne tuinarchitectuur tot klassieke baroktuinen. Van strakke vijvers tot RVS waterelementen en van bloeiende borders tot strak geschoren blokhagen. Elke tuin heeft een eigen identiteit vanwege de bewuste en gedurfde keuzes voor originele invalshoeken.

Heeft u zelf specifieke wensen voor een uniek en persoonlijk tuinelement? Geen probleem. In onze eigen werkplaats worden alle tuinelementen met vakmanschap vervaardigd. RVS pergola's met verlichting, unieke tuinmeubels of grote hardstenen bloembakken. Alles voor u op maat gemaakt. Uiteraard mag u van ons de hoogste graad in afwerking verwachten en de uitgebreide garantievoorwaarden, onderschreven door de VHG, geven u het comfort waarin wij uw tuinwensen verwezenlijken.

Sinds lange tijd maken wij ook deel uit van de Dutch Quality Gardens welke door de tuinen van Appeltern geselecteerd zijn op hun creativiteit,passie en vakbekwaamheid.
Dit alles geeft u als opdrachtgever de nodige zekerheid en vertrouwen dat u in zee gaat met een partner welke u wensen kan verwezenlijken.

Stuur e-mail

Aan
Hoveniersbedrijf Guy Wolfs Eijsden
Uw naam
Uw e-mailadres *
Uw bericht

Tuinvoorbeelden

door Hoveniersbedrijf Guy Wolfs Eijsden