Gebr. Rijneveld B.V.

Edyweg 25
6956 BA, Spankeren
Toon telefoonnummer
0313-427288
www.rijneveld.nl

Hoveniers- stratenmakersbedrijf met een zeer compleet dienstenpakket op het gebied van tuinaanleg, onderhoud en infra. Een woning of bedrijf met een tuin is een rijk bezit en goed voor een heerlijk stukje recreatie.

De tuin is eigenlijk de groene buitenkamer van uw woning of bedrijf. Een goed aangelegd en onderhouden tuin geeft pas echt plezier. Hiervoor is vakmanschap nodig. Dit vindt u bij gebr. Rijneveld.

Afdeling Aanleg verzorgt het gehele proces van ontwerp tot inplanten. Dus onder andere het maken van grondwerk, straatwerk, aanleggen van vijvers, trappen, pergola’s, schuttingen, tuinverlichting, sproeisystemen, en het inplanten van beplantingen. Met de juiste voorbereiding, vakbekwaam personeel, de beste materialen en een modern machinepark staan we garant voor optimale uitvoering en resultaat.

Als u een tuin hebt wilt u daarvan genieten, of het nu bij uw bedrijf of bij uw huis is. De tuin is eigenlijk een in cultuur gebracht stukje natuur. Het blijft altijd weer een ‘strijd’ om de natuur niet de overhand te geven. We hanteren toch liever ‘het recht van de mooiste’ dan ‘het recht van de sterkste’ in de tuin.

Onze onderhoudsmedewerkers komen dagelijks bij bedrijven, instellingen en particulieren. Een goed onderhouden tuin is immers een visitekaartje voor uw bedrijf en geeft meerwaarde aan uw woning.

Stuur e-mail

Aan
Gebr. Rijneveld B.V.
Uw naam
Uw e-mailadres *
Uw bericht

Tuinvoorbeelden

door Gebr. Rijneveld B.V.