Mocking Hoveniers

Wijkersloot 12
3945 LE, Cothen
Toon telefoonnummer
0343-573391
www.mockinghoveniers.nl

De motivatie:
Het hoveniersvak is een ambacht waar kennis van mensen, natuur en techniek in samenkomen. Het is mooi dat er elke dag door mijn bedrijf iets wordt gerealiseerd in tuinen en groenvoorzieningen. Het maken van een tuinontwerp, een uitvoering door onze vakmensen en vervolgens een onderhoudscontract voor de langere termijn is het ultieme doel waar ik dagelijks naar streef. Kortom: het maken van mooie tuinen met tevreden klanten als resultaat.

Missie:
Wij willen graag dat mensen blij worden van hun eigen tuin en Tuingeluk ervaren!
Daarom houdt Mocking Hoveniers zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van creatieve tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren, instellingen en bedrijven. Dit doen we met vakbekwaam personeel, verantwoorde materialen en de toepassing van de basisvoorwaarden voor Tuingeluk. Hiermee zorgen we voor klantgerichte oplossingen, maatwerk en unieke tuinen. Door goede kwaliteit en nazorg te leveren proberen we een prettige, langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.
Niet voor niets hebben wij gekozen voor de slogan: “Een afspraak waar iets moois uit groeit!”

Daarnaast is Mocking Hoveniers als creatief hoveniersbedrijf in de regio aangesloten bij Dutch Quality Gardens. Dit is een nieuw kwaliteitslabel voor iedere particuliere tuinbezitter die op zoek is naar 'Tuingeluk'. Anders dan andere hoveniers voldoen wij aan de strenge selectiecriteria opgesteld door De Tuinen van Appeltern op het gebied van vakbekwaamheid, creativiteit, kwaliteit en passie voor tuinen. De bij Dutch Quality Gardens aangesloten Hoveniers gebruiken De Tuinen van Appeltern als platform voor hun gezamenlijke activiteiten.

Mocking Hoveniers is aangesloten bij de VHG, branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners.

Stuur e-mail

Aan
Mocking Hoveniers
Uw naam
Uw e-mailadres *
Uw bericht

Tuinvoorbeelden

door Mocking Hoveniers