Hoveniersbedrijf Dijkman B.V.

Boomweg 19A
3235 NG, Rockanje
Toon telefoonnummer
181402816
www.dijkman.net

Hoveniersbedrijf Dijkman BV is een veelzijdig en modern hoveniersbedrijf gevestigd in Rockanje. De hoveniers zijn werkzaam in Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Spijkenisse en alle overige plaatsen op Voorne Putten. Rozenburg en Europoort behoort ook bij ons werkgebied.

Het bedrijf is gestart in 1976 en er werken momenteel 14 vakbekwame medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen bij woningen, bedrijven en instellingen. De kenmerken van onze tuinen zijn "Degelijk en Stijlvol".

Het aanleggen van een tuin is specialistenwerk. Natuurlijk kan iedereen een plantje in de grond zetten en misschien zelfs tegels leggen. Waar het om gaat is de beleving in de tuin. Er moet een sfeer zijn welke een natuurlijke rust uitstraalt en perfect in balans is met de omgeving.

De bestrating mag niet overheersend zijn maar vooral functioneel en als vanzelfsprekend aanwezig. Dit geld overigens voor alle onderdelen.

De planten bepalen de juiste sfeer en zijn uiterst belangrijk. Verstand van zaken is noodzakelijk om de juiste resultaten te krijgen. Onze vakkennis en ervaring helpen u op de juiste weg!

Stuur e-mail

Aan
Hoveniersbedrijf Dijkman B.V.
Uw naam
Uw e-mailadres *
Uw bericht

Tuinvoorbeelden

door Hoveniersbedrijf Dijkman B.V.