Over deze tuin

Deze tuin bevind zich midden in een woonwijk, alleen aan de achterzijde van het perceel loopt een weg, dus hebben we geen directe achterburen.
De opdracht voor deze kleine tuin was heel gemakkelijk: Ik wil een tuin, waar ik het hele jaar het gevoel beleef dat ik op vakantie ben.
Met deze wijze woorden zijn we aan de slag gegaan en hebben we gekozen voor een strakke vorm te combineren met enkele ronde vormen, zodat we de zij tuin konden laten doorlopen in de achtertuin.
Linksachter in de tuin hebben we een jacuzzi in het terras geplaatst, met er omheen een muur van Stonepanels gecombineerd met een taxus haagje en een pinus boom, welke voor de privacy kunnen zorgen.
Om de tuin wat dieper te laten lijken hebben we een forse pergola geplaatst boven de aangelegde pad, die naar het achter gelegen terras loopt.
Door het plaatsen van een pergola boven het achterste terras , die gecombineerd word met een doorkijkhaard creëren we een dak in deze tuin.
Verder hebben we veel warme kleuren gebruikt in zowel de beplanting als verharding.
Zo laat de zomer maar komen, wij hoeven niet meer op vakantie.