Over deze tuin

Deze tuin bevind zich aan de rand van het dorp en gaat dan ook over in akkervelden die naast het perceel zijn gelegen.
In dit geval wilde de mensen een zwembad met voldoende plaats erom heen, om lekker te kunnen genieten van de zon.
Verder zagen ze graag dat het gedeelte direct achter de woning, een sfeervolle beplanting werd aangeplant en dat het verder in de tuin overging in een groot gazon, met daarin de aanwezige natuurlijke vijver.
Dit is ingevuld door het perceel te verdelen in drie tuinkamers, waarvan er in twee een strakke vorm word gehanteerd, een in een lossere vorm.
Waarvan een gedeelte is ingericht met veel verharding, gecombineerd met het zwembad, een gemetselde muur van maas keien die zorgen voor de overgang, en lei taxus die zorgen voor de privacy.
Een terras omringd door een bloeiende beplanting is bereikbaar via een pad die doorloopt naar het achterste gedeelte van de tuin.
In deze tuinkamer bevinden zich enkele grootte rododendron vakken gecombineerd met veel gazon en een bestaande vijver, de overgang word gevormd door 4 zuil ginkgo’s gecombineerd met een plant vak eronder met een ronde vorm.