Over deze tuin

Deze tuin is omringd door huizen en daardoor staan links in de tuin al een groep coniferen die voor de privacy zorgen.
De bewoners wilden een strakke, rustige tuin met een spiegelvijver er in verwerkt, waar men in kan genieten zonder inkijk van de buren.
De privacy hebben we hier gevormd door een rij lei laurieren aan te planten met een rode beuken haag eronder.
Door het gebruik van split paden hebben we gezorgd dat het onderhoud in de tuin afneemt, en tevens creëren we zo vierkante vakken waarin we een rustige beplanting hebben geplant.
De spiegelvijver hebben we in de zijkant van de tuin geplaatst voor de keukenraam, zodat we vanuit de leef keuken een mooie strakke lijn zien, en een mooi groter gazon behouden.
Door minimale gebruik van het aantal soorten beplanting, hebben we ervoor gezorgd dat het een rustige strakke tuin.