"Visio Vireo Tuinen is vakkundig en creatief, wij zijn al 9 jaar super tevreden!"

"Visio Vireo Tuinen is vakkundig en creatief, wij zijn al 9 jaar super tevreden!"

Wij mochten in 2010 deze prachtige moderne tuin in Steenbergen aanleggen voor familie Baartmans. Helma: “De tuinen van Visio Vireo spraken ons erg aan en daarnaast klikte het meteen met John Bijlsma. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft een prachtige tuin ontworpen, de tuin is modern en sluit toch perfect aan bij de aangrenzende polder.

Onderhoudsabonnement
Meteen na de aanleg hebben we een onderhoudscontract afgesloten en ook daar zijn we erg tevreden over. Drie keer per jaar maakt Visio Vireo Tuinen een afspraak en komen ze onder meer voor het snoeiwerk. Ik werk zelf ook graag in de tuin dus ik houd het onkruid bij, maar de grotere klussen laten we graag aan Visio Vireo over. Zo blijft het voor ons zelf leuk en blijft de tuin mooi.
Het personeel is vriendelijk, werkt netjes en is leuk in de omgang. Kortom we zouden Visio Vireo Tuinen zeker aanbevelen! Als we ze een rapportcijfer moeten geven dan is dit een verdiende 9!

Gratis Tuin-APK
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Wij adviseren en helpen u graag! We komen bij u thuis voor onze zogenaamde gratis Tuin-APK waarin we kijken naar de status van uw tuin, uw wensen en de mogelijkheden. Maak meteen afspraak op onze website: http://visiovireo.nl/contact/