Een nieuwe tuin of tuinrenovatie is een prachtig proces. Als ondernemer is creëren het leukste wat er is en dan hoeft heus niet meteen de hele tuin op de schop. We vinden het juist fantastisch om met relatief kleine ingrepen maximaal resultaat te behalen. We hanteren van nature een duurzame aanpak en kiezen bij alles voor kwalitatieve materialen.

Een nieuwe tuin of verandering begint altijd met een gedegen plan. Een sprekend tuinontwerp of inzichtelijke schets is daarbij een vanzelfsprekend uitgangspunt. U heeft nooit teveel ideeën, maar in uw belang willen we er wel ook zelf graag in geloven.

Als in het ontwerp al uw ideeën en wensen zijn vertaald en u zichzelf helemaal kunt vinden in het geschetste plaatje, maken we graag een overzichtelijke offerte voor de aanleg.

We stellen u graag in de gelegenheid om gratis te gaan kijken in het inspiratiepark De Tuinen van Appeltern.

De offerte laat alle werkzaamheden op onderdelen zien zodat ook gekozen kan worden voor alternatieven qua materiaal en/of aanpak. Juist dan komt onze ervaring en creativiteit goed van pas.

We nemen de uitvoering graag ter hand nadat we met u alle werkzaamheden,leveringen en de tijdsplanning hebben doorgenomen en vastgesteld.

De aanleg- of renovatieperiode ligt vast. Hooguit het weer zou ons parten kunnen spelen. Onze medewerkers laten de tuin zienderogen groeien en geven graag tekst en uitleg.

Als de werkzaamheden zijn afgerond en alle puntjes op de i gezet zijn, nemen we alles nog eens met u door en geven we graag tips voor de verzorging; u ontvangt de nodige garanties op constructies, materialen en groei.

We houden uw tuin en Tuingeluk uiteraard in de gaten. Ook als u het onderhoud zelf ter hand wilt nemen en ons hooguit voor incidentele klussen wilt inschakelen.

We wensen u heel veel plezier met uw tuin en vinden het geweldig om er een steentje aan te hebben mogen bijdragen!